Bilebändin päiväkirja

19.11.2016, Vammalan Seurahuone, Sastamala

Vammalan-keikka toi jälleen uutta miehistöllistä säpinää The Coverallsin leiriin. Timo oltiin nähty basson varressa edellisilläkin keikoilla, mutta tällä kertaa rumpupallille nousi Ojalehdon Mika. Mika on tuurannut pari kertaa aiemminkin rummuissa ja kerran jopa laulussa. Yhdessä lavalla kolmikkoamme ei kuitenkaan oltu aiemmin nähty. Oli siis aikakin! Mikan kanssa pakkasimme auton täyteen kuin vanhasta muistista ja tapasimme Vammalassa Timon, joka tuli suoraan paikalle omalla ajoneuvollaan. Jouluateria ja hanatuotteet olivat tosiasia ja hieman turvonneena jouduimme näiden jälkeen rykimään vielä soundcheckin. Soundit olivat helposti kohdallaan ja ehdimme hieman jopa huilia ennen jo klo 23 alkanutta ensimmäistä settiä.

Starttasimme epäperinteisesti All The Small Thingsillä, minkä jälkeen tutumpi ohjelmisto saikin mukavasti jo liikettä tanssilattialle. Illan edetessä meno vain kiihtyi ja kolmannen setin aikana oli jo helppo todeta, että en ole ikinä nähnyt sisäkeikallamme Seurahuoneella noin paljon väkeä! Jotenkin koko touhusta jäi aivan mainio fiilis: soitto kulki, väkeä riitti, kaikille näytti olevan hyvä meno ja yleisö vaikutti diggaavan. Kun encoren viimeiset sävelet kaikuivat saliin, päällimäisenä mielessä oli tyytyväisyys. Kiitos!

Keikan jälkeen vielä istuksimme vähän jopa oikein baarin puolella, sitten vielä bäkkärillä ja lopulta sänky kutsui. Aamulla aamiaiset nassuun, kamat kasaan ja kotiin. Mainio reissu!