Yksityistilaisuudet

The Coveralls keikkailee mielellään myös yksityistilaisuuksissa! Bändi on nostanut tunnelman kattoon lukemattomia kertoja esim. häissä, syntymäpäivillä ja pikkujouluissa . Erilaisia firmabileitä toki unohtamatta.

Kysy The Coverallsilta (yhteystiedot täällä) tarjous juuri sinun pirskeisiisi! Hinnan muodostumiseen vaikuttavat perusosuuden lisäksi mm. matkakulut ja bändin ns. odotteluaika. Jos esim. häissä bändi tulee pystyttämään laitteitaan jo aikaisin päivällä ja itse esiintyminen venähtää pikkutunneille, tarvitsee orkesteri tavallista paremman korvauksen pitkästä keikkapäivästä. Hintaan vaikuttavat myös mahdolliset poikkeukset alla esitettyihin peruskäytäntöihin.

The Coveralls koostuu hyvätapaisista ja huumorintajuisista heppuleista, joiden kanssa on helppo toimia ja hoitaa asioita. Kysy siis rohkeasti etukäteen, voimmeko muokata kattaustamme juuri sinun haluamaasi suuntaan!

BÄNDIN LÄHTÖKOHTAINEN KEIKKA YKSITYISTILAISUUKSISSA

– The Coveralls soittaa 2 x 45 min tai 1 x 90 min. Lyhyempi kattaus voidaan aina esittää, pidemmästä tulee neuvotella bändin edustajan kanssa etukäteen. The Coveralls suosittelee kaikkiin pirskeisiin mieluummin lyhyempää ja intensiivistä bändiosuutta, yhtä juhlan kohokohdista, kuin tuntien taustamusiikkisoittelua.

–  Bändi esittää kappaleita omasta ohjelmistostaan, joka löytyy tältä sivustolta. Bändi osaa vuosien kokemuksella valita tilanteeseen sopivan biisikattauksen. Monesti kuitenkin esim. häissä tai syntymäpäivillä hyvä toimintatapa on se, että tilaaja kertoo suosikkinsa sekä mahdolliset inhokkinsa ja nämä huomioidaan biisilistan laatimisessa. Nämä toiveet olisi mukava saada bändin tietoon viimeistään kuukautta ennen keikkapäivää.

– The Coveralls tuo mukanaan äänentoistokaluston, valoa ja savua. Kaikki bändin laitteet ovat lähtökohtaisesti VAIN bändin käytössä. Tämä koskee myös “mikin hiukan lainaamista”.

HUOMIOITAVIA KÄYTÄNNÖN ASIOITA

– Bändin on hyvä päästä kasaamaan välineistönsä heti esiintymisen jälkeen, jotta ilta ei venähdä. Jos tämä ei ole mahdollista, neuvottele asiasta bändin edustajan kanssa hyvissä ajoin.

– Bändi käyttää mielellään 3-vaihesähköä eli voimavirtaa, mutta pärjää tarvittaessa myös yksivaihesähköllä eli ns. valovirralla. Otathan etukäteen selville, voiko juhlatilassa käyttää savukonetta! Savu tuo esiin valot ja saa keikan näyttämään tunnelmallisemmalta.

– Bändiin kuulumattomien ei pidä kulkea bändin välineistön seassa tai tulla yllättäen “mukaan esiintymään”. Tilaaja on osaltaan vastuussa siitä, että bändin välineistö on turvassa – varsinkin humalaisilta. Myös bändin esiintymistilan tulisi olla sellainen, että yleisön edustajat eivät esim. pääse vahingossa potkimaan mikrofonitelineitä soittajien hampaita uhaten.

– Bändi tulee tarvittaessa tuomaan välineistönsä ja tekemään soundcheckin jo ennen vieraiden saapumista. Tähän kannattaa varata aikaa minimissään parisen tuntia, mieluusti vähän enemmänkin.

– Bändi nauttii erittäin mielellään ruoka- ja juomatarjoiluista. Näiden saatavuudesta olisi mukava kuulla. Mikäli bändi ei lähde pois juhlapaikalta soundcheckin ja esiintymisen välissä, olisi toivottavaa saada bändille juhlavieraista eristetty tila ajantappamiseen ja vaatteidenvaihtoon.

– Mikäli joku bändin jäsen ei pääse paikalle, bändi pidättää oikeuden käyttää tuuraavaa soittoniekkaa.

BÄNDIN ÄÄNENTOISTON KÄYTTÄMINEN

Lähtökohtaisesti The Coverallsin kalusto on vain bändin omassa käytössä. Haluaisitteko kuitenkin käyttää äänentoistoamme esim. seuraaviin tarkoituksiin:
– taustamusiikki
– puheiden pitäminen
– kuulutukset?

Tämä on järjestettävissä, mutta saattaa nostaa esiintyjmisen hintaa! Neuvottelethan asiasta hyvissä ajoin bändin edustajan kanssa. Esim. läppäriltä tai tabletilta tulevan musiikin toistaminen ei ole kallista, myös yksi puhemikrofoni järjestyy helposti. Vaativammissa tapauksissa toimimme tilanteen ja sopimuksen mukaan, mutta pystymme järjestämään monenlaista!

Äänentoistopalveluiden hintaan vaikuttavat varsinkin seuraavat huomioitavat asiat:
– pitääkö äänentoiston olla käytössä bändin lopettamisen jälkeen (poisroudauksen myöhästyminen)
pitääkö jonkun bändin jäsenen tai ulkopuolisen osaajan olla koko ajan saamanteilla äänentoistollisten asioiden tiimoilta.

Ollaan yhteyksissä, kiitos ymmärryksestä!