Uutiset

The Coveralls on jälleen kokonainen

The Coverallsin uusi basisti on tamperelainen Juha Tretjakov, joka on vuosien varrella esiintynyt niin metallibändien riveissä kuin cover- ja trubaduurikeikoillakin. Tretja tuo The Coverallsiin suvereenia taustalauluvoimaa, tiukkaa bassottelua sekä uutta draivia ja intoa niin itse keikkailuun kuin muuhunkin toimintaan.

Juha Tretjakov on esiintynyt The Coverallsin riveissä alkuvuoden aikana viidellä keikalla kokeiluhengessä ja nyt soitannat jatkuvat yhtyeen virallisena jäsenenä. Tervetuloa!

The Coverallsin perustaja Vili Rantanen kommentoi yhtyeen historian kolmannen basistin kiinnitystä huojentuneena: “Anton lähtö asetti koko orkesterin uuteen haastavaan tilanteeseen ja nyt kun selvästi oikea mies valikoitui pestiin useiden hyvien hakijoiden joukosta, on fiilis mahtava! Kohti kevään ja kesän keikkoja lähdetään suurella sykkeellä! Äärimmäisen tärkeää on ollut huomata, että kaverilta löytyy perin huono huumorintaju ja sekavat jutut. Sopii siis porukkaan!”.

“Olen kiitollinen poikain luottamuslauseesta minua kohtaan ja mahdollisuudesta soittaa Suomen kovimmassa cover-triossa! Papa-Ansson jättämät valtaisat saappaat koetan täyttää parhaani mukaan ja kenties tuoda jotain uuttakin keitokseen. Nähdäänpä siis keikoilla tutut ja vielä tuntemattomat veikkoset ja veikottaret!”, tuumii tuore jäsen liittymisestään The Coverallsiin.

The Coverallsin kotisivut, promokuvat ja julisteet päivittyvät uudistunutta kokoopanoa vastaaviksi kevään edetessä.