Uutiset

The Coveralls julkaisee kesäbiisin 1.6.

Pirkanmaalainen pitkän linjan coveryhtye The Coveralls julkaisee 15-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi kaikkien aikojen ensimmäisen oman kappaleensa. Suven ainutlaatuisuutta korostava “Kesä 2018” esittelee lavoilta tutun bändin omimmillaan: konstailemattomana, rokkaavana ja mukana laulettavana. Oman vahvan panoksensa kesäbiisiin tuo vieraileva laulaja Markku Mäkelä, joka on tuttu solisti kulttimainetta nauttivan äetsäläisbändi Yasmiinin tuoksun keulilta.

“Markun jäljittelemättömän soundin myötä kappale saa kiintopistettä bändimme alkuperäiseen kotipaikkaan Äetsään ja toivottavasti se toimii täten myös kylän rokkisukupolvia yhdistävänä rallina”, kertoo kappaleen kirjoittanut The Coverallsin kitaristi-laulaja Vili Rantanen. Biisin sanoituksessa mainitaan niin Yasmiinin tuoksu kuin The Coverallskin.

“Kesä 2018” on saamanteilla kesäkuun ensimmäisenä päivänä digijulkaisuna kaikissa yleisimmissä musiikkipalveluissa. Siitä on tekeillä myös musiikkivideo.

The Coveralls juhlii viisitoistavuotista taivaltaan 31.8. erikoiskeikalla Kökkö Open Air -tapahtumassa Sastamalan Äetsän Myllytuvalla, missä rokataan myös itse minifestarin kymmenvuotissynttäreitä.