Uutiset

The Coveralls jatkaa omilla ehdoillaan

Tuhannet ihmiset ympäri Euroopan olisivat pidättäneet hengitystään, jos olisivat tienneet Suomen eläimellisimmän bilebändin, The Coverallsin, kokoontuneen toiminnan jatkumista koskevaan palaveriin. Sen päätteeksi olisi voitu kuulla suuri, kollektiivinen helpotuksen huokaus, sillä yhtyeen palo juhlakansan viihdyttämiseen rockmusiikin keinoin osoittautui edelleen kyteväksi.

Korona-aika jätti jälkensä paitsi koko alaan, myös The Coverallsiin. Tämän seurauksena bändin jäsenistö on joutunut täyttämään kalenteriaan myös uusilla velvoitteilla, eikä tilanne ainakaan toistaiseksi mahdollista keikkailua niin suurella ja laaja-alaisella aktiivisuudella, kuin mihin parhaimmillaan on totuttu.

Tilanne kuitenkin antaa samalla entistäkin selkeämmät suuntaviivat The Coverallsin toiminnalle. Missä tarvitaan joku coverbändi, siellä esiintyy joku coverbändi. Missä taas on tilaus juuri The Coverallsin esiintymiselle, silloin The Coveralls on valmis räjäyttämään tunnelman kattoon. Emme yritäkään tehdä kaikkea – mutta siinä mitä me teemme, olemme helvetin hyviä!

Hiljaiselon vuodelta heräillään pikku hiljaa, mutta sitäkin innokkaampina. Tästä antaa esimerkkiä yhtyeen tuorein soittajavahvistus. “Olen psyykkisesti viallinen!”, ilakoi basisti Tretja.

“Olemme usein eri mieltä, mutta samoista asioista!”, yhtyvät riemuun yhteisen sävelen kerrankin löytäneet The Coveralls -konkarit Jony sekä bändin perustajakyipis Vili.

Kesän 2022 juhliin meitä kannattaa kysyä… än-yy-tee-NYT! Yhteydenotot Jonylle: contact@liverock.fi.