Uutiset

KOA 2013 on juhlakeikka

The Coveralls esiintyi ensimmäistä kertaa yleisölle 9.5.2003. Esiintymispaikka oli tietenkin Äetsän legendaarinen nuorisotalo Puuhala. Biisilistalta löytyi monia nykyäänkin soitettavia kappaleita (Basket Case, Tahdon rakastella sinua), mutta myös monia osaltamme jo unholaan jääneitä teoksia (Baby One More Time, Rebel Yell). Jo tuolloin huomasimme, että joku idea hommassa oli. Bilebändit eivät olleet niihin aikoihin vielä aivan yhtä yleinen juttu kuin tänä päivänä.

Kymmenvuotista taivalta juhlistetaan tämän kesän Kökkö Open Air -tapahtumassa. Luvassa on jotain spesiaalia ja eiköhän lavalla nähdä muitakin sankareita kuin nykykokoonpano. Merkkaahan siis tämä tavallistakin kutkuttavampi tapahtuma kalenteriisi jo nyt. Niin tekevät myös Jonyt. 30.8. laitetaan Äetsä sekaisin!

Orkesterillamme alkaa olla kasassa suunnilleen 150 keikan historia, joten ei liene vaikeaa arvata sananmuunnosvaraston jo lähes tyhjentyneen. Olemme ihmetelleet kolmea maksanutta katsojaa Jurvassa, mutta myös satojen ihmisten massaa Kuopion hikisessä Ilonassa tai kotikontujen Kökkö Open Airissa. Kymmeneen vuoteen mahtuu monenlaista, mutta 99-prosenttisesti on The Coveralls -asioita saanut tehdä hymy huulilla. Kymmenen vuoden taivalta juhlistettakoon siis yhtä messevällä meiningillä!

Lisää muisteloita aiheeseen liittyen kenties myöhemmin. Ensin koitamme saada kotisivut, kuvat ja muut ajan tasalle ja uuden kokoonpanon mukaisiksi. Pysykää kanavalla!