Uutiset

Ikäviä uutisia: Antto lopettaa

The Coverallsin pitkäaikainen basisti-taustalaulaja Antto Tuomainen lopettaa yhtyeen riveissä. Antto itse viestii asian tiimoilta seuraavasti.

“Rakkaat The Coveralls-, sekä Duo Kovaralli -yhtyeiden ystävät ja palvojat.

On tullut aika kääntää The Coveralls -raamatussa uusi lehti toteamalla, että reilun kymmenen vuoden kiertämisen jälkeen henkilökohtaiset bilebändikilometrini tällä tasolla ovat tulleet täyteen.

Analyysiä ja itsetutkiskelua asian tiimoilta on tehty pitkään ja hartaasti, ja vaikka päätös itsessään ei ollut helppo, tuntuu se kuitenkin sitäkin oikeammalta: jos innostuneisuus yhtyetoimintaan ei ole sataprosenttisella tasolla, on parempi siirtää soihtu seuraavalle. Bändi on suurempi kuin sen yksittäinen soittaja, ja se tarvitsee sekä ansaitsee täyden panostuksen sen jokaiselta osalliselta.

The Coveralls -laiva jää taakse haikein mielin, mutta hyvässä yhteisymmärryksessä, ja satunnaisilla tuurauskeikoilla varmasti vielä hölmöillään jatkossakin.

Sydämellisimmät kiitokseni Vilille, Jonylle ja kaikille bändissä ja bändin ympärillä pyörineille mahtaville hahmoille, sekä tietysti kaikille keikoilla uskollisesti käyneille kanssa-apinoille!

– Ansso”

The Coveralls kiittää lämpimästi Anttoa menneistä vuosista, niiden aikana tehdyistä sadoista yhteisistä keikoista ja hienoista muistoista niin lavoilta kuin niiden ulkopuoleltakin. Lopettamisuutinen tuli yhtyeelle yllätyksenä ja luonnollisesti mieliala on hetkellisesti ollut apeana sen johdosta. Lukuisten keikkareissujen yhteen hitsaama bändi on viime vuosina toiminut kaikin puolin niin hienosti, että herra Tuomaisesta ei millään haluaisi luopua.

Kun kuitenkin happea on ehditty ottaa uutisen jälkeen enemmän, olemme valmiita kääntämään tämän takaiskun uudeksi mahdollisuudeksi ja tarkoitus on palata uudistuneen kokoonpanon voimin lavoille entistäkin nälkäisempänä ja elinvoimaisempana! Lähiaikojen keikoilla basson varressa nähdään paitsi tuuraaja-Timba, todennäköisesti vielä Anttokin.

The Coveralls etsii nyt aktiivisesti täyttäjää Anton suurille saappaille. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen vili@thecoveralls.fi, jos olet uusi työteliäs ja nuorekas basistimme! Tärkeimmät vaatimukset ovat seuraavat:
– olet loistava tyyppi bändikaverina ja työtoverina
– laulat sujuvasti taustoja ja soitat tiukasti bassoa (taustasi voi olla muunkin instrumentin parista)
– olet bilebändiin sopiva esiintyjä ja hahmo
– osallistumisesi bänditoimintaan ei rajoitu soittamiseen.

Hyvät The Coverallsin ystävät,

tämän juhlavuotemme jälkeen astumme uuteen aikakauteen, joka siintää edessämme vielä osin tuntemattomana. The Coveralls on kuitenkin porskuttanut jo 15 vuotta – ja porskuttaa vielä tulevaisuudessakin. Nähdään keikoilla!