Uutiset

Härkäviikko, erikoiskokoonpano ja Open Air

The Coveralls välittää kiitoksensa Ulvilaan, missä keikka sujui luonnikkaasti. Duo Kovaralli tuumaa samaa Walter’sin synttäreistä.

Alkanut viikko onkin melkoinen: The Coveralls esiintyy, että heilahtaa. Niin keskiviikkona, torstaina, perjantaina kuin lauantainakin. Tulkee kattoon Tampereen Londoniin ja Kuopion Ilonaan!

Tampereen Londonista vielä pari sanaa: “ei perkele”. Lauteilla nimittäin nähdään täysin ennenkokematon Ralls-kokoonpano! Homman nimi olkoon The Coveralls feat. Artsi. Nimittäin viime viikonlopun räkätaudin jälkeisenä lauletutkeikat tekivät tehtävänsä ja allekirjoittaneen kurkusta kuuluu vain tavallistakin epämääräisempää korinaa. Keikkojahan ei peruta kuin äärimmäisen pakon edessä, joten onneksi Artsi ojensi auttavan kätensä ja tulee varmasti rikastuttamaan The Coverallsia paitsi komealla laulannallaan, myös asiallisen reippaala lavameiningillään.

Jottei uutissuoli tyrehtyisi vieläkään, pitää ilmoitella jo kesän kohokohdasta. KÖKKÖ OPEN AIR räjäyttää Suur-Sastamalan taivaan sateenkaaren väreihin uskomattomalla meiningillään 17.8. Almanakat esiin, säippärit!