Uutiset

10veemuistelmat osa 1: Kaikki nuoret tyypit

Muistelusarja lähtee liikkeelle varsinaisella hahmogallerialla. Ensimmäisessä osassa muistellaan henkilöitä, jotka ovat olleet jollain tapaa mukana The Coverallsin toiminnassa (joskin vakijäsenenä olleita tähän ei ole kelpuutettu).

 muistoaarne.jpg

Tuomaisen Pöörne-Aarne on paitsi Anton velipoika, luottomiehemme reissusta jos toisestakin. Ennen kuin isä-Tuomaisen Chevy Van -vainaa siirtyi  – täysin ulkopuolisten kölvien toimesta – amerikanautojen taivaaseen, oli Pöörne mukana ainakin kaksinumeroisella keikkamäärällä. Aarne ajoi autoa, välkytteli valoja ja otti joskus vähän olutta. Ei toki ajaessaan. Aarnelle maistui pidemmätkin matkat, ei kylminyt Oulu, ei liioin Kauhajoki.

 muistoartsi.jpg

Järvisen Artsi on tehnyt kaikenlaista. Taisteluveljeni Teräsbetoni-eturintamasta lähti, ilmeisesti jonkin mielenhäiriön vuoksi, meille keikkakuskiksi Hämeenkoskelle marraskuussa 2011. Otti toki sakot keikkaliksansa tuhoamiseksi matkalla. Edeltävänä viikonloppuna hän kävi Glorian-keikalla räpsyttelemässä valoja. Laulumiehenä Artsi kutsuttiin kesällä 2012 hätiin, kun edessämme oli neljän keikan putki ja allekirjoittaneelta ääni mennyt. Mies tuli puskista laulamaan kaksi keikkaa treenaamatta Tampereen Londoniin. Sittemmin tehtiin tänä kevättalvena kolme keikkaa yhdessä, mutta tällä kertaa Artsin rooli oli basisti-taustalauluja. Varsinainen monitoimimies, siis! Käykääpä tsekkaamassa vaikka LeeWings tai Neverland.

muistomake.jpg

Marttilan Make, alias Ratsastajapatsas, on ojentanut auttavan kätensä lukuisia kertoja. Jo alkuaikoina siirteli hippejä rumpuineen päivineen joko pikkumatkoja Kökköön tai isomman matkan Turkuun. Lainasi kamojaan, ennen kuin meillä oli omia. On pitänyt seuraa, kerinyt piuhoja, roudannut ja sokerina pohjalla pelasti eräät yksityiskekkerit kun meikäläiseltä ääntä ei löytynyt. Vieraan roolista hyppäsi lavalle vetämään valtaosan biiseistä. Maken voit bongata Harlemin ruusun kokoonpanosta.

muistoniko.jpg

Kuusisen Niko on käynyt kuskailemassa ja roudaamassa. Tekee innolla ja aikaansaamisella kaiken, mihin ryhtyy! Aikakaan ei ole tullut pitkäksi kanssaan. Kuusikenkä on ainoa The Coveralls –kuskailija, jolla ei ole musikanttitaustaa. Ainakaan vielä! Tämä mies pitäisi saada vielä joskus tuplaviikonloppuunkin mukaan.

muistotero.jpg

Paavolan Tero on renessanssimies. Kuten yhteinen tuttumme sanoi, ”ei ole ärsyttävää että se luulee osaavansa kaiken, vaan kun se oikeasti osaa”. Kerran Tärkkeli välkytteli valoja Gloriassa, ainakin kerran oli kuskina hääkeikalla. Silloin ei Ultra Bra soinut! Tärkkelin tapaa usein hevin kimpusta: tarkastahan vaikka Morrow ja The CowerPoint.

muistojarkko.jpg

Kiven Jarkko on vastannut Kökkö Open Air  -tapahtumien äänentoistosta. Ahkera raataja, joka on jaksanut bändimme vuosittaista keikkaa yllättävän monta kertaa! Vuokraillut myös valoja ja kaiuttimia tarvittaessa. Luottomies.

muistomarkku.jpg

Mäkipään Markku kävi miksaamassa muutaman keikkamme, pääosin jo vuosia sitten. Hieno ammattimies, jolla on kivoja leluja! “Tsuitsukkeita”.

Suuri hatunnosto näille hienoille tovereille!