Bilebändin päiväkirja

9.11.2019, Jack The Rooster, Tampere

Ruusteriin karautettiin iloksemme keikalle jo toista kertaa vuoden sisään. Roudaushommien ohessa sai vähän yllättyä, kun sitten viime visiitin aukiolot olivat supistuneet selvästi ja keittiökin oli mennyt kiinni. Toivottavasti järjestelyt eivät ole lopun alkua vaan Ruusteri porskuttaa jatkossakin tärkeänä esiintymispaikkana paitsi meille coverurpoille, myös pienemmillekin bändeille.

Alkuiltani vierähti mukavasti tupareissa, joissa myös Jony oli paikalla. Hän kyllä oli jo viitseliäämmin kasannut kamojaan Ruusterin auetessa, joten itselläni oli hyvin pieni kasaus edessä vielä ennen keikkaa. Teimme nopsan tsekin miksaamassa olleen Eetun johdolla ja kohta olimmekin valmiina vetämään. Oli hauska painella taas vaihteeksi ihan kunnon backlinella ja settikin oli ehkä pikkuisen vähemmän “Ilona”-tyyppinen, mikä toi mukavaa vaihtelua.

Soitantamme sujui ilmeisen mallikkaasti, paikalla oli väkeä kohtalaisen mukavasti ja tanssijalkakin tuntui heiluvan, joten iltaan sopi olla tyytyväinen. Vähän ekstramaustetta saatiin kehiin, kun yleisössä keikkaa seurannut ex-basistimme Ansso nousi lavalle ja kiskaisi Roipparin kanssamme menemään – aivan kuin edellinen yhteinen keikka olisi ollut päivää aiemmin. Hauskaa!

Painelimme menemään vielä rajun encoren ja sen jälkeen itseäni kutsui kotisänky. Kiitokset Ruusteriin ja keikkakansalle, hieno ilta!