Bilebändin päiväkirja

8.8.2015, Yövuoro, Kurikka

Tälläkään kertaa Yövuoroon ei päästy originaalikokoonpanolla, sillä Ansso seikkaili maailmalla muissa merkeissä. Onneksi apuun saatiin vanha kunnon Kaakko-Timba, joten huolia ei ollut. Yövuorossa juhlittiin viisivuotissynttäreitä, mikä on mainio syy kutsua paikalle The Coveralls!

Kurikkaan ajeltiin ainakin allekirjoittaneen osalta (viikon kolmas keikka putkeen) melko unisissa merkeissä, mutta kaupunkiin saapuminen herätti meikäläisenkin. Kävimme alkajaisiksi kirjautumassa hotelliin, mikä muuten ei ollut halpa pieti: kahden hengen huone lisävuoteella kustansi 129 euroa, mikä on kuumasta pätsistä Kurikassa mielestäni hieman liikaa. Onneksi olemme hemmetin rikkaita sekä bändinä että yksityishenkilöinä!

Yövuoroon siirryttiin mukavissa merkeissä kuin useamminkin käytyyn vakikeikkamestaan. Kamat pystyttyivät, pitsa maistui, samoin panimotuotteet. Mukavata! Starttasimme puoli kahdentoista aikoihin ja painoimme kaksi settiä menemään, miten taisimme. Timo hoiti hommansa ammattimiehen varmuudella ja yleisökin saatiin kasvavasti mukaan niin, että lopussa oltiin jo lähellä kunnon mellakkaa. Näin sitä pitää! Kävelymatka hotellille alkoi olla jo melko väsynyttä meininkiä ja soittajisto nukahtikin aika vaivattomasti yöksi. Aamulla roudaus ja kohti kotia. Tattis!