Bilebändin päiväkirja

8.7.2017, No Name, Ikaalinen

Ikaalisten kesäkeikasta on tullut perinne. Se on hyvä! Tähän aikaan vuodesta Sata-Häme soi, joten väkeä on liikkeellä ja tähän mennessä keikat olivatkin olleet sangen hikisiä. Tänä kesänä sattuikin viikonlopuksi somasti Pirkanmaan-kiertue ja kamat olivat autossa valmiina edellisen päivän Mouhijärven-vedon jäljiltä. Pihaltani kyytiin astuivat Jömpylä ynnä tuore tuuraaja Sämpylä ja ajoimme Ikaalisiin.

Samilta alkoivat kasaushommatkin taittua sangen nohevanvilkkaasti, joten pystytykset ja tsekit olivat äkkiä ohi ja pääsimme nauttimaan noutopöydän antimista. Tämän jälkeen itse perehdyin autoillen Ikaalisten keskustan maisemiin, sillä itse kaupunki oli tähän asti jäänyt melko oudoksi. Kauniilta näytti!

Setin starttasimme käyntiin puolen yön aikoihin ja alusta asti meininki oli hyvä. Yleisömäärällisesti kaikkein vilkkain festivaalivuosi ei ollu käsillä, kun huhut kertoivat koko tapahtumassa olleen väkeä hieman tavallista huonommin. Sen ei annettu kuitenkaan menoa haitata ja lavalla piisasi hauskaa. Toivotuin bändi oli AC/DC, onneksi soitimme siltä edes yhden biisin. Encore painettiin vielä eetteriin pyynnöstä ja sitten kamat kasaan ja kotiin. Myöhään meni. Kiitos Ikaalinen, ensi vuonna taas!

Tänään #Ikaalinen ja Bar No Name! @jonyoittinen @vilirantanen #coverbändi #bilebändi #satahämesoi #vatajatuuraa

Henkilön The Coveralls (@the_coveralls) jakama julkaisu