Bilebändin päiväkirja

8.6.2013, Ilona, Seinäjoki

Erikoiskiireistäni johtuen oli muutama kuutiolitra Näsijärveä vyörynyt Tammerkoskessa sitten viime esiintymiseni The Coveralls-troikassa. Vaikkakin edessä oli perinneretki Seinäjoen Ilona-viihdemaailmaan oli tunnelma iloisen virkistävä, sillä matkassamme oli uusi rumpuvahvistus Jony “Jomppa / Jömpylä” Oittinen!

Perillä pystytettiin kamoja, säädettiin ride-soundia, syötiin tex-mex-hengessä ja juotiin parit “en gardet”. Jony “enjuokaupanhiivalonkeroa” Oittinenkin sai muutaman suuta hymyilyttävän juoman. Tunnelma mitä mainioin.

Soittoaika oli jälleen mallia huomenna, joten klo 01 lävähti tampereenkielinen intronauhamme ilmoille. Väkeä ei liiemmin paikalla aloitusaikaan ollut, mutta jälleen iloksemme saavutimme ns. työvoiton ja loppukeikasta olikin tanssilattialle kertynyt muikean mukava määrä kreisiä bailukansaa. Jony pyöritti kapulaa kuin Tommy Lee konsanaan ja soitti biisit kuin vanha tekijä. On se kova! Keikan jälkeen yhytettiin vielä vanha keikallakävijä Kurkimäki takahuoneeseen ja loppuyö kului hurtisti huonon huumorin merkeissä. Kivakiva!

Tästä on ilo jatkaa kohti seuraavia seikkailuja, joita seikkaillaankin oikein kaksin kappalein heti seuraavana viikonloppuna Jyväskylän London-baarissa. Kreisi seksiunelmien kesä 2013 saa alkaa!