Bilebändin päiväkirja

7.9.2013, Ilona, Seinäjoki

Ihana syksy hiveli hipiöitämme kun roudasimme Enterpriseen laatikkoa. Matka Seinäjoelle oli alkamassa ja olo oli mitä mainioin. Jony Jomppa Jömyplä Oittisenjoni Oittinen oli edellisiltaisella valomieskeikallaan ansainnut itselleen pienen krapelin, mutta hitot siitä. Se on vaan rokkia se. Tuhma!

Reitti kulki reittiä perusreitti ja tien päällä ei kauaa nuhjattu. Viljo juhlisti kolmatta selväpäistään viikkoa uudella kokoelmaceedeellä ja aika riensi. Perillä odotti Ilonan takaoven saunakuuma eteinen ja sokerisen tahmea tanssilattia. Renessanssimies Jony oli ottanut matkaan tuulettimen, jolla ohjattiin savua. Se sijoitettiin rumpupenkin taakse siten, että näytti kuin kaveri olisi saunan kiukaalla istunut. Aika hauska!? Höpsö! Paikan omat Turbosound-monitoripömplelit kuulosti komottavilta, mutta niillä mentiin eikä meinattu mennä. Aja!

Syötiin ja juotiin. Paikalle osui puolivahingossa myös Esa Orjatsalo, joka lienee hc-faneillemme tuttu aikaisemmista päiväkirjahupsutteluista. Tällä kertaa hahmo oli sotkemassa Korpiklaani-yhtyeen monitorisoundeja Seinäjoen Rytmikorjaamo-korjaamolla. Hassu! Esa!

Ennen keikkaa istuttiin takahuoneessa, jotkut joi, joku ei. Keikka alkoi totuttuun tapaan klo 01 sunnuntaiaamuna. Kun ajankohdan asettaa tuohon valoon, oli paikalla ilahduttavan hienosti ilahduttavan hienoa väkeä. Tanssilattia täyttyi alta kissan sanomiseen tarvittavan aikamääreen ja itsellä oli niin hauskaa, että keikka suorastaan hujahti. HUJAH!

Takahuoneessa vaihdettiin vielä kuulumiset klassikkohahmo-Kurkimäen kanssa ja Jömpylän kanssa intouduttiin vielä baarin puolelle tervehtimään sinne ennättäneitä Korpiklaani-hahmoja. Sellaista määrää karvaa ja maastohousua on tuskin Ilonassa ennen nähty. Rölli!

Helppoa, vaivatonta ja mukavaa. Samaa mutkattomuutta lienee luvassa tulevan lauantain Jack The Morjes Rooster-Ruusterissa. Morjes!