Bilebändin päiväkirja

7.7.2017, Pub Nostalgia, Mouhijärvi

Oma lähtöni Mouhijärvelle oli mallia lentävä, sillä kävin alkuillasta itse trubaduurikeikalla Tampereen Pub Simonissa ja kanssasoittajat jo odottelivatkin lähtöä asuntoni pihalla, kun itse saavuin paikalle valmiina seuraavaan keikkalähtöön. Kanssasoittajat olivatkin uutta mallia: Jony nyt toki oli oma itsensä, mutta basistituuraajana oli ensimmäisestä kertaa mukana Sami “Sammye” Vataja, Jonyn pitkäaikainen komppikumppani mm. White Flame- ja Rag Doll -yhtyeistä. Eivätkä uudet tuulet jääneet siihen: Pub Nostalgia oli meille soittohommissa täysin ennen kokematon mesta. Itse olin sentään siellä vieraillut joskus kaljalla, koska satun käymään läheiselle beach volley -hallilla pelailemassa.

Kuten muistelinkin, keikkapaikka oli siisti ja viehättävä kyläbaari. Mahduimme juuri mallikkaasti paikan lavalle ja teimme pystytyksen ynnä soundcheckin. Nämä toimet sujuivat suorastaan mainiosti varsinkin Samin neitsytmatkaan peilaten, joskin vähän toki basso- ja varsinkin laulusoundia piti istuttaa kokonaiskuvaan, hieman eri linjoilla kuitenkin näissä liikuttiin kun Anton tuottamassa soundissa.

Päädyimme kaikki ottamaan pitsaa, mikä maistuikin mainiosti. Alkoholijuomia koko bändin osalta kului illana aikana yhteensä kolme, mikä tuntuu kyseessä olevan bändin huomioon ottaen jopa … häpeälliseltä? 

Pub Nostalgian ilta ei ollut varsinaisesti supervilkas, vaikka auringon vielä paistellessa varsinkin terassilla liikettä riitti. Väkeä kuitenkin hiipi vähän paikalle jo aloittaessamme hieman ennen puoltayötä. Ja meininkiäkin oli heti tarjolla! Itse asiassa meininki jatkui keikoillemme yleensä tyypillisesti nousujohteisena alusta loppuun ja mikä oli hienoa, about koko baari tuntui olevan menossa mukana. Sen sijaan kukaan ei kaatanut juomia lavalle, tullut roikkumaan hihassa kesken keikan. Saati tapellut. Näinhän sitä pitää!

Kamojen kokoaminen keikan jälkeen otti aikansa, mutta keikasta ja Nostalgiasta jäi pirun mukava kuva! Uudestaan!

Tänään #Mouhijärvi ja ihastuttava Pub Nostalgia! Bassotuuraajana neitsytmatkalla Sammye "Sami" Vataja!

Henkilön The Coveralls (@the_coveralls) jakama julkaisu