Bilebändin päiväkirja

7.12.2012, House Of Bars, Lappeenranta

Samu “Armadillo” Honkon neitseysmatka oli saanut ylleen valkean hunnun kun taivaalta vihmoi valkoista paskaa. Galaxy kynsi (KYNS KYNS) halki päijät-Hämeen kuljettaen kolmea sekavaa sankaria kohti Venäjän läntisintä kaupunkia Lappeenrantaa. Kolmen tunnin krouvi (se aika, minkä sisällä on pakolliset kuulumiset vaihdettu ja asiasisällöltään rikkaammat aatokset jaettu) oli ohitettu jo tovi sitten ja juttu oli sen mukaista. Tämän kvartaalin ehdoton hitti ja uutuusjuttu on puhua ns. Äetsä-nuotilla. “Se on siä Finniksellä se Birkenaun piippu kato…”

Perille oli mukava päästä. Hotelli Lappee sijaitsee uskomattoman ruman betonihäkkyrän päällä. En tajua. 70-luvun insinöörikoulussa ei estetiikan tunteja annettu. House Of Bars sen sijaan oli perusviihtyisä pubi josta löytyi peräti lava. Siihen sai kamat ja banneritkin nätisti. Palvelu pelasi ja ruoka maittoi. Baarimikottaret oliva nättejä. Keikkakin oli helvetin kova jos sattuu diggaan semmosesta. Harmi, että Lappeenrannassa kovin harva. Pari kuumaa kissaa tanssi nätisti, mutta muuten olikin hiljaista. Tämmöstä tää on välillä.

Vili-poika paineli keikanjälkeisoluen jälkeen maate ja Samu latasi pöydän täyteen kaljaa, valkovenäläistä ja jack&coke:a. Vedettiin kunnon kännit, nääs.