Bilebändin päiväkirja

4.6.2015, Myllytupa, Sastamala

Jos jokin asia antaa aiheen juhlaan, on se Kökköbaarin nykymuodon 10-vuotispäivä. Onnea! The Coverallshan sopi tällaiseen juhlahumuun kuin tehty, mutta yksi asia kummastutti; torstai. Torstai oli oikea synttäripäivä, mutta käykö silloin joku baarissa? Äetsässä? Lähdimme kuitenkin oitis ajatukseen mukaan: ajatus siitä että viikollakin voi poiketa kuppilassa ja soitto alkaa jo yhdeksältä, on vähintäänkin oikea!

Antto ilmestyi pihaani, siirryimme treenikselle, roudasimme, jatkoimme Jonylle, otimme hänet kyytiin, saimme tuliais-Ouzot, ajoimme Äetsään, Kiikan kokko oli mitätön (toista se oli 20 vuotta sitten). Tuttua juttua.

Roudasimme paikallisen veteraaniroudarin Andy Hakasuon opastuksella ja ehdimme välissä vielä syödäkin. Myös juomat maistuivat, paitsi Antolle, joka uhrautui aamuvelvoitteisena kuskinpukille. Olimme hyvissä ajoin valmiita ja odotimme H-hetkeä jännityksellä. Joka tapauksessa klassisesti kymmentä vailla yhdeksän paikalla oli noin 10 henkilöä, alakerta mukaan lukien. Hirvitti.

Polkaisimme setin joka tapauksessa käyntiin vain rahtusen yhdeksän jälkeen. Väkeä oli paikalla muutamia, joiden kanssa saatiin yhteistyössä ilta hyvin käyntiin. Perinteinen taika kuitenkin piti torstaista huolimatta: äkkiä väkeä riittikin joka puolella, mukana laulettiin, tanssilattia maistoi kenkää ja ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua. MITÄ SITÄ TUUTKIIMAAAN! Hyvin rattoisissa merkeissä jatkoimme säntillisen tauon jälkeen kakkossettiin, joka oli taattua Kökkö-laatua, emmekä toki voineet jättää lavaa ilman encore-Tapsaa.

Mahtava ilta, kiitokset 10-vuotiaalle Kökkölle!