Bilebändin päiväkirja

30.6.2012, Cactus, Ulvila

Jes, keikkatauko ohi! Oli siis poikkeuksellisen siistiä lähteä keikalle. Cactus tuoreehkona baarina oli ennen kokematon keikkamesta, joskin ylpeilin matkalla käyneeni useamman kerran pelikaljalla edesmenneellä Ulvilan Seurahuoneella, jonka tilalle Cactus oli noussut.

Tästä eteenpäin kaikki meni niin perusraiteilla, että oikeastaan mitään kerrottavaa ei ole. Uusi savukoneemme toimi, roudailtiin, venailtiin, soiteltiin ihan ookoosti ja vastaanotto oli oikein mukava encorea myöten. Hieno peruskeikka, mikäs siinä!

Koska tekstin anti jäisi muuten lyhyeksi, ja olen päättänyt että jokaisesta The Coveralls -keikasta päiväkirja on tehtävä, liitän loppuun Wikipedia-sitaatin sekä kuvan Ulvilan bäkkärin “langattomasta suihkusta”.

“Kello (lat. cloca, kello) on ajan mittaamiseen tarkoitettu laite. Pienempiä kelloja, kuten rannekelloja, kannetaan yleensä mukana ja julkisilla paikoilla on yleensä isompia, kiinteitä kelloja. Myös tietokoneissa ja matkapuhelimissa on kello. Kellon tehtävä ei aina ole vain näyttää aikaa, esimerkiksi videonauhurissa ja kellokytkimessä kellokoneiston tehtävä on myös ohjata laite toimimaan tiettynä ajan hetkenä. Kello voi antaa myös herätteitä.”

Cactus