Bilebändin päiväkirja

29.8.2014, Ilona, Tampere

Tuntui jotenkin oudolta karauttaa keskipäivällä Ilonaan kasaamaan kamoja. Jonylla oli superilta: hänellä oli toinenkin keikka muualla, joten roudaushommien suhteenkin piti aikataulua vähän säätää. Mutta tässähän ei ollut mitään väärää! Teimme äänentarkastukset perinteisen vaivattomasti ja kaikki oli nopeasti valmista illan esiintymistä varten. Näin ollen poistuimme omiin toimiimme sittemmin.

Illemmalla koin hetkellisen potutuksen multihuipennuksen, kun päätin kuitenkin raahautua vielä erikseen keikkaruokailemaan keskikaupungille. Ahne kun olen. Juuri kun bussi saapui keskustaan, tajusin, että minullahan piti olla jalkapallopeli. Alkaen NYT. Soitin bänditovereilleni, että  syökää kahdestaan ja otin ensimmäisen bussin takaisin kotiin. Kamat kasaan ja Nokialle. Ehdin sitten jopa toisen puoliajan pelaamaan.

Pelin jälkeen illallistin syntymäpäiväni merkeissä ja tämän jälkeen kohtasin herra Tuomaisen kiharaisen hahmon Palomar-kapakassa, missä päivystin Stallhagen Lemon Alen ja Suomen korismatsin tiimoilta. Siirryimme Ilonaan, keikan alkuun oli aikaa vain puolisen tuntia. Ilona oli aivan tyhjillään.

Starttasimme keikan perinteisin menoin Pop-musiikilla ja löysimme heti yleisöstä kannatusta, vaikka paikka oli vaikuttanut vielä hetkeä aikaisemmin täysin autiolta. Hyvä! Eturivistä oli helppo bongata tuttuja heti alkumetreistä alkaen, mikä kannusti ja huvitti. Keikka meni loppujen lopuksi vallankin mukavasti, vaikka encoretaputuksia ei ehditty edes arpoa, kun DJ jo tuuttasi diskot soimaan. Mikäs siinä!