Bilebändin päiväkirja

29.6.2013, Ilona, Lappeenranta

Taas koitti aika lähteä pistokeikalle Lappeenrantaan, mikä tuntui kaikista jäsenistä mitä parahimmalta idealta. No, toki keikalle on aina kiva lähteä ja innolla pakkasimme auton täyteen tälläkin kertaa. Antto huiteli maailmalla, joten tuuraamaan saatiin taas “The original Timo”. Olin valmistautunut ajamaan, mutta Jony otti ässän hihasta ja kertoi haluavansa ajaa, kun ei saa edes luettua autossa. Sehän kävi, minkä kunniaksi join yhden (1) oluen.

Jonyn puhelinnavigaattori ei kertonut Ilonan sijaintia, mutta sisäinen kompassini teki sen. Roudasimme. Paikalla oi jo vuokraamamme lisäsubwooferit. Kaikki oli helppoa ja vaivatonta, kuten aina. Saatoimme siis siirtyä vuoden kolmanteensadanteen Gringos Locos -ruokailuun. Jony sai hiivatonta lonkeroa. Aprikoimme, miltä tuntuisi viettää vapaalauantai syöden Gringos Locosissa ja siirtyen siitä Ilonaan ns. viihteelle? Katsotaan, tuleeko joskus kokeiltua. Tuskinpa. Ulkona satoi kunnolla, onneksi portsaritar lainasi ystävällisesti sateenvarjoaan.

Ukkonen oli varmaankin hajoittanut hotellin putkiteeveen äänet. Mikä olisikaan parempaa kuin Valkoinen peura -klassikkoelokuva ilman ääntä, omat hyvät jutut ja pari kaljaa? Siitä kelpasi lähteä takaisin keikkapaikalle, missä väkeä oli edellistä Lappeenrannan-visiittiä paremmin paikalla. Aloitusaika taisi olla taas yksi. Kiva.

Paiskoimme menemään ja omasta mielestäni keikka meni aivan kivasti. Timo hoiti tonttinsa hyvin. Samoin toki Jony, mutta mies oli keikan jälkeen aivan maansa myynyt oman suorituksensa tiimoilta. Mitä ihmettä? Se, että Hot’n’Coldin c-osan jälkeisen “rumpuja soittaa Oittisen Jony” -hehkutuksen jälkeen ei muista jatkoa, ei ole noin paha ongelma! Yleisö saatiin joka tapauksessa aivan kohtalaisesti messiin. Niin orgastista hurmosta ei kuitenkaan aikaan saatu, että encorea oltaisiin lähdetty vetämään. Mehän emme sitä väkisin tee!

Sitten taputtelimme pari bisseä, kasasimme osan kamoista ja menimme nukkumaan. Aamulla jatkettiin kamojen kanssa siitä mihin jäätiin, bissen kanssa ei. Raittiina ja reippaina kohti Pirkanmaata! Mitä nyt Timo hyppäsi Lahdessa junaan.

Kaikista keikkareissuista, tämä oli yksi niistä!