Bilebändin päiväkirja

28.5.2011, Murina, Loimaa

Aamu valkeni Vorssilassa auvoisena vaikkakin kello oli jo iltapäivää ja morjesta. Aika kului hyvinvoinnin merkeissä, kuinkas muutenkaan ja pian oli aika siirtyä Alastaron satumaahan. Vili oli viettämässä isä-koira-leiriä muualla, joten ajovastuu oli sälytetty allekirjoittaneen harteille.

Ford Enterpirse ja Ville “nahat silmille” Forss kehräsivät kuin kissat kun saattelin menopeliä Murinan takaovelle. Aloitimme verkkaisen kamain pystyttelyn ja tilailimme samalla apetta. Itse otin burgerin, Ville leikettä. Pian myös solisti saapui paikalle tilaten klassisen Miika (vai Miikka?) -spesiaalin. Tsekki sujui ongelmitta ja siirryimme Vilin kanssa seuraamaan Mestarien liigan finaalia. Ville sen sijaan paineli raskaan päivän uuvuttamana takahuoneeseen maate. Peli ei sujunut ihan päiväunieni mukaan ManUn ottaessa Barcalta pataan selvin lukemin. Paikallinen ammattimies koitti haastella meitä vedonlyöntiin siinä onnistumatta. Kertoi myös painineensa Pate Mustajärven kanssa ja sittemmin ovat olleet ylimmät sydänystävät. Patella niitä tuntuu riittävän tuolla maakunnissa.

Vaikka väkeä oli vähänlaisesti saatiin keikka sudittua ihan ookoo meiningillä. Omat fiilikset olivat kyllä vähän heikonlaiset verrattuna eilisillan Kultajyvään, eikä syynä ollut pelkästään ajovastuu. Välillä vaan ei saa piiskattua itsestään intoa vaikka kuinka yrittäisi. No, kivasti se kuitenkin meni ja paikalla olijat olivat hienosti mukana. Kiitos vaan.

Paluumatkalla väisteltiin kettuja ja ajettiin autoa. Joku joi olutta ja taisipa joku ottaa tirsatkin.

Mukava ja kaikella tapaa hyvin perinteinen The Coveralls -viikonloppu. Kiimainen keikkakesä saa alkaa!