Bilebändin päiväkirja

28.04.2017, Pub Myllytupa, Äetsä

Kökkö on Kökkö vaikka voissa paistaisi tai seinään maalaisi graffiteja. The Coveralls-yhtyeen henkistä kotia ei ajan hammas tai vaihtuvat suhdanteet ainakaan päällisin puolin järin heiluttele ja vaikka esiintymistila ei varsinaisesti neliömäärällä rehvastele, yhtyeemme varustus saadaan muutamalla sohvan tetristelyllä sopimaan vallan mainiosti esiintymislavaa tekevälle korokkeelle. Helvetinkoneineen päivineen. Syömistäkin saatiin ja Tainalla oli hanat täynnä.

Yhtyeessämme on muuten nykyään uusi jäsen. Tai oikeastaan hän on kyllä vanha tuttu, mutta kokenut tänä vuonna radikaalin muodonmuutoksen. Hänen nimensä on Rantanen. Vanha Rantanen (Miäti vanhaa Rantasta.) oli tunnettu juoma- ja seuraveikko, siinä missä tämä uusi nostaa päätään vain, kun jokin tai jotkin asiat eivät suju tai luonnistu. Tällä kertaa Rantasella oli äänitysläppärin laturi kotona ja etuvalon asennus aiheutti korvia punoittavaa sadattelua. Rantasen pahin kriitikko on Vili, mutta toistaiseksi fyysisiltä yhteenotoilta ollaan vältytty. Jäämme seuraamaan tilannetta.

Keikan alku sysittiin erikoisella tunnelmalla. Liekö syynä 10 senttimetrin etäisyydellä tampannut yleisö vai mikä, kun tuntui tavattoman erikoiselta. Tututkin biisit tuntuivat tervan juonnilta. Kakkossettiin saatiin sitten jo vähän rentoutta ja homma asettui oikeisiin uomiinsa. Väkeäkin oli alkukauhistelujen jälkeen ilmaantunut kiitettävä määrä, kiitos! Erikoismainintana vielä “Ukkometso”, joka sai tuta The Coveralls-käsittelyn ensi kertaa!

Kyllä taas kelpasi pyhällä maalla soitella! Toivotaan, että seuraavaa kertaa ei tarvitsisi ihan ensi vuodelle saakka odotella. Pihamaalla (ei Siwan) tietysti huudetaan tuttuun tapaan taas elokuussa!