Bilebändin päiväkirja

27.2.2011, Britannia, Espoo

The Coveralls valtasi PK-seutua huloella, eli vain viikko Helsingin-keikan jälkeen suunnattiin Espooseen. Tällä kertaa tila-auton kuljettajana toimi Antto, jonka kyytiin hyppäsin kamoineni Lempäälässä. Vorssi oli toki mukana and. Ansso kuljetti konkkaronkkamme vakaasti ja harharetkittä kauppakeskukselle, jonka ympäristö ei ollut aiemmin mainittavasti tuttu. Meidät vastaanotettiin pubityylisessä mestassa lämpimästi ja ryhdimme roudaushommiin. Pystytys- ja tsekkitouhut sujuivat totutun kivuttomasti ja pian olimmekin jo ruoka-annosten äärellä olutlasit edessämme. Näin sen pitääkin mennä! Sekoittelin Finrexiniä veteen, sillä olin aika lailla tukossa. Keikkojen peruminen on kuitenkin se vihoviimeinen vaihtoehto, joten nyt oli vaan vedettävä niin hyvin, kuin flunssan kourissa pystyi!

Britanniaan saapui väkeäkin mukavasti juuri ennen settimme aloitusta, joten kelpasi startata menämään Pop-musiikin keinoin. Laulu oli hieman tavallistakin ontuvampaa, mutta meininki oli hyvä ja näin ollen keikka vietiin läpi hymyhuulin (äänihuulet sitten olivatkin vähän eri fiiliksissä seuraavana aamuna). Yleisön edustajia saatiin keikan edetessä mukaan meininkiin nousevalla tendenssillä ja erittäin ystävällinen päällikkömies oli ilmeisesti bändin lisäksi tyytyväinen illan onnistumiseen.

Keikan jälkeen ilman suurempia biletysbailaamisia painuimme hotellille nukkumaan. Aamulla paahtoleipää naamariin ja kohti uusia seikkailuja.

Kiitokset Espoon tanistajille, palataan asiaan!