Bilebändin päiväkirja

26.6.2015, London, Lohja

Viime vuonna alkanut Lohjan-reissailu tuntui jo jotenkin tutulta. Tapasimme treeniksellä, laitoimme auton täyteen tavaraa ja Jony otti ajovastuun. Ilmeisesti tämän mielenhäiriö siis sen kuin jatkui jatkumistaan. Kelpasi. Näin ollen saatoimme Anton kanssa keskittyä näyttöpäätteiltä enemmän tai vähemmän pätkien näkyneeseen Ilves-HJK-Veikkausliigaotteluun. Jonnekin tempaisi maalin, veti jonnekin maaliin tolpan kautta.

Sää ei ollut aivan parhaimmillaan, minkä johdosta saatoimme roudata vielä sangen tyhjän terassin läpi kamamme sisään leppoisissa merkeissä. Kasaus ja tsekki sujuivat ilman suurempia ongelmia, joten kaikki oli pian kunnossa illan keikkaa varten. Mitä nyt edellisillan treenien jäljiltä molempien laulutauteilijoiden äänet olivat hieman käheinä. Ruokailupaikkana toimi ei-niin-säväyttävä Pizzataxi. Erikoisena asiana pantiin merkille, että Antto “VOITTI”, eli sai ensimmäiseksi syötyä. Jony on hallinnut skeneä pitkään, joten voittajan vaihtuminen toi mukavaa variaatiota keikkareissun kulkuun. Allekirjoittanut on hyytynyt takavuosien mestarista veteraanitasolle ja otinkin suosiolla loppuneljänneksen pitsasta mukaan foliohattuuni.

Keikka alkoi n. klo 24, kuten oli määräkin. Tervehdimme tätä käännettä ilolla. Avausrallimme houkuttelivat oitis muutaman tanssijan kehiin ja väki tuntui selvästi kuuntelevan takapenkissäkin. Aplodejakin läpsyteltiin sangen kuuluvasti. Tästä meininki vain yltyi, mutta lämmittävänä huomiona esim. mielissämme kummitelleeseen pikkujouluajan keikkaan samassa paikassa verraten suurin urpoilu loisti poissaolollaan ja jengi keskittyi pitämään hauskaa. Loistavaa! Mainio yleisö siivitti meidätkin erittäin hikiseen suoritukseen eikä edes encoren poisjääminen tuntunut harmittavan lavanreunan kummallakaan puolella. 

Harmillisesti keikka-adrenaliini vaihtui lähes oitis kamojenkasaushikeen, mutta tästäkin operaatiosta suoriuduimme yllättävän joutuisasti ja kotiin päästiin jo viiden hujakoilla.

Suuret kiitokset Lohjan suuntaan mainiosta keikasta! 

lohja.jpg