Bilebändin päiväkirja

23.3.2019, Seurahuone, Vammala

Ehtikin jo aikaa keikatta vierähtää, kunnes saimme saatella tuoreen basistikasvomme Tretjan meille niin tärkeäksi muodostuneelle Vammalan Seurahuoneelle. Olimme hyvissä ajoin liikkeellä ja ehdimme pääosin kamata kasat alkuillasta ennen kuin karkasin nopsasti heittämään pienen trubaduurikeikan lähiseudulla yksityistilaisuudessa.

Palattuani saimme ruokaa ja sitten teimme tsekit ja nautimme vähän juomaakin. Paikalla oli myös hovikuvaajamme Haapalan Toni, joten kuvamatskua lienee luvassa myöhemmässä vaiheessa. Kaikki onnistui jälleen melko kivuttomasti, joten olimme valmiita yön koitoksiin. Valmistautumiseen kuului mm. pötköttelyä, Suomi-Italia -futismatsin katsontaa ja hieman mietoja alkoholijuomia.

Sekelle ilmestyi taas juuri ennen soitantaa väkeä mukavastikin paikalle ja polkaisimme ensimmäisen kattauksemme käyntiin. Meno oli alusta alkaen hyvä ja kaikki settimme maistuivat kansalle – ja kansan reaktio meille. Tretja soitti tähän asti parhaan The Coveralls -keikkansa niin soitannollisesti kuin meiningillisestikin ja mies oli tämän johdosta yhtä hymyä. Ja ansiosta. Hyvä näin!

Keikan jälkeen kävimme jopa pyörähtämässä kellaridiskossa viettääksemme kuitenkin loppujatkot yläbaarin puolella. Sitten nätisti nukkumaan. Vammalan Seke oli taas kerran aivan mainio, joten suuri kiitos Suur-Sastamalaan!

-Vili