Bilebändin päiväkirja

2.6.2018, Laiturikahvila, Sastamala

Ilmassa väreili tuoreen ylioppilaan tenhoava myski, kun Ansso, Vee Rantane ja Vainaan Jouni puskivat pahki lounais-Pirkanmaalaisen maalaismaiseman. Tiedossa oli yhtyeen ensiretki Vammalan Laiturikahvilanakin tunnettuun Sastamalan Vammalan Laiturikahvilaan. Toki Duo Rapakullin idioottiveljet ovat myrkyttäneet tämänkin paikan jo monesti aiemmin, mutta nyt siis ensi kertaa koko bändin voimin.

Paikka oli hyvän sään myötä kerännyt jo oivan määrän illastajia, jotka vaihtelevalla mielenkiinnolla seurasivat kamojen pystyttelyä. Pystyttely toppasi jo alkuunsa Joni huomattua bassorummun puuttuneen matkasta vallan. Otimme Vilin kanssa syyn niskoillemme, sillä olimme kahden pakanneet Enterprisen täyteen kul… soitokamoja. Jotta homma keskeytyisi mahdollisimman vähän, otin kontolleni puuttuvan artikkelin noudon ja suuntasin auton takaisin kohti Tamperetta. Onneksi ei oltu Oulusa LOLZ! Matkalla selvisi vielä, että myös symbaalipussi puuttui. Huuuhhuh! Vililtä puuttui myös plektra, mutta se ei ketään yllättänyt, LOLZ!

Tunnin ja kolmen vartin päästä saavuin uupuneiden vehkeiden (“uupuneet vehkeet” LOLZ) kanssa takaisin pelipaikoille ja kamat olivatkin jo ilahduttavasti lähes pystyssä. Tsekki sujui muuten ongelmitta ja pääsimme nautiskelemaan Laiturikahvilan varsin mainioista antimista. Kuhaa ja kaljaa – käy! Teemu ja Jorkkekin kelluttelivat saunalla laituriin, tä?

Keikka starttasi klo 22 (mukavan aikaisin) ja tanssit olivat lähes heti käynnissä! Porukkaa oli kuin pipoa ja tunnelma riehakas. Vasta julkaistu kesäbiisimme Kesä 2018 sai myös ensiesityksensä ja yleisö oli mahtavasti mukana. Eturivin innokkaimpia piti jopa vähän toppuutella, ettei mikrofonit paukkuisi hammaskalustoon. Mahtava meno, encoret ja kaikki!

Kamat kasaantui, minä humalluin (sopivasti). Hieno keikka ja ehkä joskus taas toiste!

-antto