Bilebändin päiväkirja

18.12.2021, Hotelli Ellivuori, Sastamala

“Koronavälivuosi” päästiin päättämään sittenkin keikkaillen, kun kalenteriin vaivihkaa ilmestynyt Ellivuoren-keikka saatiinkin rajoitusten puitteissa vetää. Rutiinin vahvuudesta ei voitu puhua, kun lähdettiin taittamaan lyhyttä matkaa kohti Sastamalan THE laskettelukeskusta. Lopulta löytyi oikea roudausovi ja kunhan ahtaista sokkeloista saatiin kamat läpi, olimme taas kuin kotonamme, kun kattaustamme laitettiin pystyyn.

Sen saimme tehdä rauhassa – ja eittämättä vähän (varsinkin erikoisajat huomioiden) alkoi pelottaa, saammeko myös keikkailla turhankin rauhassa. Noh, keikan aluksi paikalle eksyi mukavasti nuorisolauma (ja vähän muitakin), joiden tahdittamina saatiin aikaan ihan kunnolliset tanhut. Meininki oli jotenkin samaan aikaan intiimi, mutta myös ihmismäärään suhteutettuna laajassa tilassa leppoisa. Hauskaa! Eturivissäkin vetelimme etukaljujamme häpeilemättä tukat auki ja meininki oli kuin hevikeikalla konsanaan! Niskat kipeytyivät.

Kun sinänsä ihan onnistuneeseen keikkaan ynnätään mainiot bäkkäriolosuhteet ja muuten yleinen hyvä fiilis, olimme tyytyväisiä vierailuumme Ellivuoressa. Kuuleman mukaan myös henkilökunta, joten eiköhän tämäkin oteta vielä uusiksi tilaisuuden tullen!

– Vili