Bilebändin päiväkirja

17.4.2014, Ilona, Lappeeranta

Päänsisäinen pääsiäinen! Pitkälle ajomatkalle oli poikkeuksellisen mukava lähteä, koska kevät oli tullut. Jony “Neiti kevät” Oittilainen otti tämän johdosta ajovastuun ja kyyditsi huonojuttuisen seurueemme perinteisin menoin Lappeenrantaan. Oikeastaan menot olivat koko illan kulun suhteen niin perinteiset, että varsinaisia hurmostarinoita jälkipolville valehdeltavaksi ei juurikaan syntynyt.

Yllättävänä ja vähemmän ilahduttavana käänteenä äänentoistojärjestelmämme toinen puolikas päästi ääntä pihalle toista puolikasta vähemmän, eikä tähän mitään syytä löytynyt. Tsekissä kuitenkin yhtäkkiä toinen puolikin heräsi, mikä hämmensi, mutta oli keikkaa ajatellen kuitenkin hyvä käänne. Sitten Gringos Locos -mätöt naamaan, hieman huilia hotellilla ja kuumat sekä kalliit juomat Hemingway’sissä naamaan. Itsellänikin oli edelleen nuhanpoikasta edeltäneen viikonlopun malliin, mutta Antto oli aivan oikeasti kipeä: kuuma juoma tuli tarpeeseen.

Ilonassa oli hiljainen torstai-ilta. Soitimme kuitenkin vähälukuiselle yleisölle ihan mukiinmenevän ja vähän hassuttelevankin keikan, minkä jälkeen ilman suurempia bileitä kelpasi mennä nukkumaan. Sen pituinen se.

joniskitta.jpg