Bilebändin päiväkirja

16.2.2013, Ilona, Seinäjoki

HEIPPA!

Minä ja Vili ja Samu lähdimme Seinäjoelle lauantaina iltapäivällä kello puoli neljältä tai vähän sen jälkeen Tesomalta en enää muista. Aurinkokin oli ehkä paistanut tai sitten oli vaan niin valoisaa kun oli satanut lunta niin kuin talvella sataakin usein lunta paljon koska on niin kylmä. Vili ajoi koska sillä on ajokortti vaikka meillä muillakin on mutta kun se jaksoi niin se ajoi ja ihan koko matkan se ajoi. Me juteltiin ja välillä pissattiin.

Perillä se kiva tyttö tuli sieltä ruokalasta avaan meille oven sinne Ilonaan ja me kannettiin ihan kaikki tavarat Vilin autosta sinne alas missä on se lava ja kaikki laulujutut. Ääni oli taas siellä ihan kumma niinkun se on aina siellä Ilonassa mutta ei se haitannu ja mentiin sitten syömään sinne tytön ruokalaan jossa mulla oli semmosta jauhelihajuttua ja muilla oli hampurilaisiajaransakalisia ja me syötiin ihan kaikki kun kaikilla oli kauhee nälkä ja jano ja pissa. Sitten mentiin sinne hotelliin joka on ihan siinä samassa talossa kun mennään ne rappuset ja siellä oli yks iso sänky ja kaksi pientä semmosessa hassussa sohvassa ja me ei tietty kuka on missäkin sängyssä niin ei me sitten menty sänkyyn vaan sinne alas missä on niitä sohvia. Otettiin siellä niitä uusia kuvia mitä oltiin otettu jo siellä Kuopiossakin mutta kun ne oli ollut ihan tyhmiä niin nyt ei otettu semmosia. Meitä nauratti ne aika paljon ja ainakin Samun naama oli ihan hassu. Semmonen tämmönen GWÄÄGHG!

Semmonen setä joka on siellä aina töissä tuli hakeen meidät joskus tosi myöhään ja sitten meidän piti mennä sinne lavalle laulaan kun siellä oli jo aika paljon ihmisiä ja just kun meidän piti alkaa laulaan niin siinä edessä olikin meidän yksiä kavereita ja me ihmeteltiin ihan tosi paljon että miks ne on siellä ja nauratti koska ne kaverit asuu jossain ainakin sadan kilsan päässä siitä paikasta. Laulu meni sitten tosi hyvin vaikka se ääni olikin aika hassu mutta kaikki tykkäs ainakin näääääääin paljon ja meitä nauratti. Me laulettiin ainakin kuus tuntia mutta ei se haitannu kun oli ihan kivaa vaikka pissattikin ihan siinä lopussa vähän ainakin Viliä ja sitten ne meidän kaikki kaverit tuli sinne sohvapaikkaan ja oli tosi kivaa vaikka yks vähän sylkäskin sinne vessaan ja nukahti kun sillä oli ollut niin pitkä matka sieltä missä se asuu oikeesti ja meitä nauratti vähän. Sitten mentiin nukkuun ja mää vein tuolin vessaan kun olin vähän hassu ja heräsin ja väsytti.

Mulla on keväällä kauheesti kaikkee niin yks semmonen Artsi Arto Järvinen Järvihirvi laulaa ne kaikki mun jutut mitä mää yleensä laulan siellä missä lauletaan aina niin mää en pääse sinne sitte kun vasta joskus kesällä. Se on hyvä laulaan ja taputtakaa sille. Hyvää pääsiäistä kaikille moikka!