Bilebändin päiväkirja

16.2.2019, Ilona, Seinäjoki

Vastahan sitä oli palattu Kökkö-keikalta, kun lauantai-iltapäivänä tuli hetki lähteä matkaan kohti Seinäjokea. Otimme vähän ylimääräistäkin kamaa mukaan, jotta autoa ei tarvinnut välillä purkaa laisinkaan ja pääsimme matkaan ilmaan minkäänlaisia roudauspuuhia. Pyysin molempia kanssamuusikoita saapumaan residenssilleni yhteislähtöä varten ja tähän he myöntyivät – ja vieläpä saapuivat paikalle. Niin sitä pitää!

Matka Seinäjoelle oli kovin samantyyppinen kuin niin monta kertaa ennenkin ja täytyy sanoa, että vaikka yksi uusi tyyppi autossa istuikin, jutut olivat yhtä huonolla tolalla kuin tähänkin asti. Mikä on siis omalla vinksahtaneella tavallaan oikein hyvä asia.

Ilona löytyi tuttuun tapaan keskustasta ja painuimme sisään suorittamaan perustoimenpiteitä roudauksesta tsekkiin. Nämä meiltä sujuivat ja kuulostimme sangen hyvältä. Sitten pääsimme yläkerran American Dineriin safkaamaan ja hotellille asettumaan. Mainiota. Pallottelimme hetken ajatusta pubissa poikkeamisesta, mutta tässä vaiheessa se jäi ajatukseksi. Tretja kuitenkin palasi asiaan ennen keikan alkua ja siten päädyimmekin mainion oloiseen Still Standing -baariin istumaan. Paikan Tretja muistin Seinäjoen-ajoiltaan – tuo uusi vahvistuksemme kun on asunut elämänsä varrella siellä sun täällä!

Pre-show-kaljoilta painuimme Ilonaan ja starttasimme settimme tutun myöhään. Ilonan meininki oli myös Seinäjoelta aiemmin tuttu: alkuun lämmettiin hitaasti eikä tungosta ollut, mutta setin edetessä tunnelma nousi, väki lisääntyi ja ylipäätään hauskuus kasvoi rajusti. Lopulta veto oli aivan hyvä ja omakin fiilis kohdallaan! Kiitos!

Jatkoja en liiemmin pitänyt eivätkä kyllä muutkaan ja lopulta olimmekin jopa kaikki porukalla aamupalalla. Siitä takaisin kotiin tyytyväisenä kahden keikan viikonloppuun. Kohti uusia seikkailuja!

-Vili