Bilebändin päiväkirja

15.12.2018, Sininen karhu, Huittinen

Muutama veto oli vielä loppuvuodelle jäljelle ja lähdimmekin innolla kohti Sinistä Karhua, tuota Huittisissa vuosien varrella useasti The Coverallsin esiintymispaikkana toiminutta menomestaa. Karautimme yli Satakunnan rajan ja paikalle samoihin aikoihin saapui myös mystikkään mystillinen tuurausmiesten kuningas: Timba Kaakkobumba. Roudasimme kamat Karhun alakertaan, laitoimme ne pystyyn ja teimme soundcheckin. Pienestä bassoetuasteen kiukuttelusta huolimatta saimme hommat malliin ja pääsimme pizzojen pariin, missä viihdyimmekin mainiosti. Pizzan muunneltavuus tekee siitä monasti erinomaisen sopivan The Coveralls -evään!

Jony lupautui jo aiemmin reissun kuskiksi ja kyselinkin hyvissä ajoin paikallisia kavereitani olustelemaan ennen keikkaa. Kukaan ei tullut! Niinpä ajantappo sujui lähinnä pikkubäkkärillä esiintymisen alkua odotellen. Jouni vaikutti hieman uupuneelta (kts. kuva). Aloitimme sovitusti puoliltaöin ja vaikka ilta oli näyttänyt perin hiljaiselta, paikalle alkoi hiipiä väkeä ja aluksi saimme jo positiivisen ilmapiirin aikaiseksi. Setin edetessä meno kiihtyi ja loppujen lopuksi käsillä oli taas käsissämme mainio The Coveralls -keikka sille tutuin tunnusmerkein. Tanssia, laulua ja näin päin pois. Oikein hyvä! Encoretkin painoimme menemään ja keikkaan sai jälleen kerran olla sangen tyytyväinen.

Sinisen Karhun poispakkaus ei kuulu suosikkeihimme. DJ:n loppuiltamusiikin hakatessa laitoimme kuitenkin tehokkaasti rensselit kasaan ja roudasimme läpi yleisön ne autoon. Timba suuntasi omille teilleen ja Jony ohjasti Pirkanmaan-osastomme treenikämpän kautta kotiin. Hyvä reissu, kiitos!

-Vili