Bilebändin päiväkirja

13.8.2022, Laiturikahvila, Sastamala

Itselläni oli tiedossa todellinen juhlalauantai. Luvassa oli paitsi mainio keikka tutuilla seuduilla, myös Footvolley Sastamalan seuranmestaruusturnaus! Näin ollen pelasinkin footvolleyta tuntikaupalla hellesäässä ja ehdin vielä jälkipeleille syöminkien ja parin tuopillisen verran, ennen kuin kävelin(!) keikkapaikalle pelikassi olalla. Perillä kohtasin Jonyn ja Tretjan, jotka olivatkin jo mukavasti ehtineet nostella suurimman osan kamoistamme peräkärrystä Laiturin lavan tuntumaan. Oloni oli helteessä hikoilun jäljiltä melko uupunut, joten tankkasinkin pystytyksen ohessa vissyä minkä ehdin.

Pystytyshommat sujuivatkin oikein mukavasti. Sitten jäi jonkin verran aikaa ja olin jo valmiiksi syönytkin, joten tulin siihen tulokseen, että vain pelien päätteeksi järvipulahduksella suoritettu peseytyminen ei jättänyt mukavaa keikkafiilistä. Lähdin siis vielä kävelemään kohti kaupungin rantasaunaa, joka oli varattu peliporukallemme. Siellä kohtasinkin taas tuttuja hyvässä vauhdissa olevia tovereita, otin nopean saunan ja satuin vielä saamaan kyydin takaisin Laiturille. Täydellistä!

Laiturikahvilassa oli väkeä paremmin kuin kuulemma kesän aikana muuten oli ollut tapana ja hyvin suurelle yleisölle pääsimmekin vetämään. Setit sujuivat sangen mukavasti ja jengi oli asiallisesti messissä. Paikalla oli myös runsaasti tuttuja, mikä oli tietenkin mukavaa. Oikein hyvä ilta! Kamoja pois laittaessa tuntui kyllä jo siltä, että pitkä päivä suorituksineen vaati veronsa ja itse olin valmis nukkumaan vaikka koko seuraavan päivän. Kiitos Laituri!

-Vili