Bilebändin päiväkirja

11.12.15, Vammalan Seurahuone, Sastamala

Moikka!

Vammalaan starttailtiin harvinaisen myöhäiseen kellonaikaan (paljonko se kello jne.) Seurahuoneen jouluillallisjärjestelyistä johtuen. Onneksemme majatalon joulupöydästä löytyi ammennettavaa myös orkesterille, joten aloitimme työpäivän ruokailulla.

Kalaövereiden jälkeen oli aika tarttua subbaria sarvista ja kamat kasaantuivatkin kuta kuinkin ajallaan. Vaikka odottelu ei olekaan yhtyeemme suosikkipuuhaa, niin tämän kertainen puolen tunnin siirtymä roudarimiehestä rokkikukoksi oli ehkä hieman yliampuvan lyhyt.

Soiton alkaessa puolilta öin ei porukoita ollut aivan mellakkaan tarvittavia määriä, mutta aivan mallikkaat tanssit saatiin siltikin heti alkutahdeista lähtien pystyyn. Settejä soitettiin tällä kertaa peräti kolmin kappalein ja joukossa muutama harvemmin tykitetty kuula. Oli Sertsua ja Stratoa. Mitä seuraavaksi? Halloweenia? Jösses. Väki viihtyi ja lissääkin huudettiin. Aivan mainot pikkujoulubileet! Kiitti jengi, sanois Kasmir Ehrnroth!

Aamulla syötiin puuroa, imuroitiin, myytiin joulumyyjäisiä ja ajeltiin lähtöruudun kautta Kuopioon. Kiitos Seke ja ensi kertaan!