Bilebändin päiväkirja

10.8.2019, Valma&Viljo Goes Lande, Punkalaidun

Kävipä niin, että The Coverallsia kysyttiin soittamaan entuudestaan tuntemattomaan tapahtumaan Punkalaitumille. Niinpä lähdimme vähintäänkin avoimin mielin kesäisenä lauantaina ajamaan kohti tätä Satakunnan ja Pirkanmaan rajaseutua.

Keikkapaikkana toimi Vartiola-talo urheilukentän välittömässä läheisyydessä ja puitteet olivatkin sangen kohdallaan isossa juhlatalossa. Bändille löytyi myös mainio parvibäkkäri salinäkymillä täysine jääkaappeineen, joten olimme mainiosti ylläpidettyjä. Soundcheck-hommat ja sellaiset tehtiin taas kerran ongelmitta ja soundi kuulosti salin puolelle erittäinkin hyvältä. Hyvä me!

Ruokailumme tapahtui legendaarisella Jessica-grillillä, mistä vatsat enemmän kuin täysinä palasimme pääkallonpaikalle. Ensimmäinen settimme alkoi puoli yhdeltätoista ja tempaisimme heti hieman notkuvallakin soitannalla ensimmäiset tanssijat mukaan. Meininki oli nousujohteinen, mutta ei vielä hullu, kun starttikattauksemme oli takana.

Toinen setti sitten olikin jo todella repäisevää kamaa ja yleisö saatiin niin tanssille kuin mukanalaulullekin erinomaisen hyvin! Tunnelma oli katossa ja setti päättyi todella kovaa pyydettyyn encoreen, missä R-A-K-A-S -kirjaimet kaikuivat varmasti Illoon asti. Kiitos todella hienosta meiningistä!

Pakkasimme kamamme ja lähdimme ajelemaan tietä, jonka tiesin öiseen aikaan hyvin peuravaaraiseksi. Ehkä manauksestani johtuen näimmekin onneksi vain yhden peuran ja pääsimme konflikteitta treenikämpän kautta koteihimme.

Tämä oli hyvä!